skip to Main Content
648 050 297 / 648 050 299 info@suggeriments.cat Suggeriments SCP. Lleida

Exposició “Espais i Temps de la Transició a Lleida”

Del 18 de febrer al 24 de maig de 2015

Lloc: Centre d’Art La Panera

Organització: Ajuntament de Lleida

Comissió Assessora: Sr. Antoni Siurana (President), Sra. M. Rosa Ball (Regidora de Drets Civisl), Manuel Lladonosa (Historiador), Joan Cal (Director Executiu diari Segre),  Ramon Maria Puig (Arquitecte), Mercè Ciutat (Centre Excursionista de Lleida) i Josep Tort (Director del Consorci del Turó de la Seu Vella).

Coordinador General: Josep M. Llop.

Coordinació Tècnica:  Carmina Pardo (Suggeriments) i  Pilar Nadal (Regidoria de Drets Civils).

Equip Tècnic: J.M. Cazares (Suggeriments),  Carlos Sàez i Carme Casals (Arquitectes) i Josep Serra (Recerca i Documentació).

Suport i  Col·laboració: Arxiu Municipal,  Departament d’Informàtica, Regidoria de Cultura, Centre d’art La Panera i el Museu d’art Jaume Morera.

“Espais i Temps de la Transició a Lleida” és una mostra que dóna continuïtat a la línia de treball entorn de la recuperació de la memòria democràtica iniciada al 2008 i pretén reconèixer els diferents actors, espais i temps de la ciutat, així com l’aportació de Lleida a la història de la transició a Catalunya i a l’Estat. En aquest sentit, dóna a conèixer els fets ocorreguts a Lleida i promou el treball transversal interdepartamental i entre institucions i entitats.

L’exposició  compta amb l’aportació de l’arxiu de premsa dels diaris locals La Mañana i Segre. A més, es projecten filmets i super 8 de l’època cedits per la família de Luís Mejón, Josep M. Cots Massana, Ramon Santesmasses i Aurelio Bautista. En el marc del projecte, s’ha editat una publicació amb diferents mirades dels membres de la Comissió Assessora.

Back To Top